Doświetlanie zakrętów w O.I. - czy to możliwe ?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • coobin
    Ambiente
    • 2009
    • 181

O wymianie rozrządu wiele już napisano. Mam jednak wątpliwości czy w ASO postąpiono właściwie. Wyczytałem, że przy wymianie rozrządu należy także wymienić pompę wodną. Gdy zlecałem usługę pierwszej wymiany rozrządu w mojej oktavce II 1,9 tdi BJB przy stanie 110 tys. km przebiegu (o 10 tys. wcześniej) zapytałem czy to prawda i otrzymałem potwierdzenie. Jak odbierałem auto na fakturze nie było wyszczególnionej pompy. Inny pan stwierdził, że widocznie nie trzeba było wymieniać. I teraz już nie wiem trzeba czy nie.
  • macherstudio
    RS
    S_OCP Member
    • 2008
    • 2378
    • Mitshibishi
    • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Witam szanownych użytkowników

Pytanie de facto zawarte w temacie, aczkolwiek ponawiam, czy któremuś z Was udało się przerobić tak przednie lampy (dodając dzienne), aby pełniły one funkcję doświetlającą w ostrych zakrętach ?

Dziękuję
    www.prostetorodo.pl

Komentarz

• pablo_doctor
      Elegance
      S_OCP Member
      • 2007
      • 791

tak jak juz pisalem wczesniej, fabrycznie to chyba nie ma dedykowanego ukladu. Siedzialem na d tematem i narazie stop. Mysle nad logicznym ukladem w oparciu o czujnik skretu z fabii.
      pablo_doctor

Rozdawajmy sobie punkty za rzeczowe informacje

CB-RADIO MIDLAND 220 modyfikowany - /15W Roger Beep / , odwiercona antena na środku dachu - obecnie LEMM 160

http://picasaweb.google.com/pablo.doctor.OCP www.zuart.pl

Komentarz

• djczas
        RS
        • 2005
        • 9612

macherstudio, jest możliwe jest taki zestaw helli koszt około 3tys złotych z montażem

Komentarz

• macherstudio
          RS
          S_OCP Member
          • 2008
          • 2378
          • Mitshibishi
          • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Zachęcam więc do wznowienia prac - jeśli asumptem do zachęty ma być ilość zamówień to ustal limit
          www.prostetorodo.pl

Komentarz

Pracuję...